Logo peelenmaasvenray.nl
De overhandiging van de Rabobank-cheques.
De overhandiging van de Rabobank-cheques.

Steun voor Stichting Leergeld Venray

  Venray

Stichting Leergeld Venray, Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds hebben donderdag gezamenlijk een intentieovereenkomst getekend en zijn officieel gezamenlijk van start gegaan in de gemeente Venray.

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld, Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds willen deze kinderen mee laten doen. Zij bieden deze kinderen de kans om te kunnen deelnemen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, welzijn, sport en cultuur, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Op 24 november is in de gemeente Venray het startsein gegeven voor de lokale samenwerking tussen Stichting Leergeld Venray, Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds.  De Rabobank Foundation ondersteunt deze gezamenlijke start van Stichting Leergeld, Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds en draagt in totaal een bedrag van 5000 euro bij.  Tijdens de uitreiking van deze cheque stond Stichting Leergeld Venray nog een verrassing te wachten. Vanuit het Coöperatiefonds van de Rabobank Horst/Venray mocht zij nog een cheque van 5000 euro in ontvangst nemen om nog meer kinderen in de gemeente Venray te kunnen ondersteunen. Stichting Leergeld Venray heeft in haar eerste jaar al bijna 300 kinderen mogen ondersteunen.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten