Venray in bedrijf aan tafel op Peel en Maas TV | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Rob van Lieshout, Jan Arts en Gé Peterink laten zich culinair in de watten leggen. Beeld: Audica Video.
Rob van Lieshout, Jan Arts en Gé Peterink laten zich culinair in de watten leggen. Beeld: Audica Video.

Venray in bedrijf aan tafel op Peel en Maas TV

  Zakelijk

Directeur Paul Franssen van Schouwburg Venray, eigenaar Gé Peterink van landgoed en natuurbegraafplaats Weverslo en Jan Arts, voorzitter van ondernemersvereniging De Brier in Venray, zijn te gast in de nieuwe aflevering van Venray in bedrijf aan tafel, op zaterdag 20 mei om 19.00 uur op Peel en Maas TV.

In het programma Venray in bedrijf aan tafel praat presentator Rob van Lieshout in Hotel Asteria met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. Deze uitzending wordt elk uur herhaald tot en met zondagavond 21 mei 18.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten