Venray in bedrijf aan tafel op Peel en Maas TV | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Samen met Rob van Lieshout kijken Gijs Schapendonk en Roel Jacobs naar het tv-verslag van de uitreiking van de Venrayse Ondernemersprijzen. Foto: Rikus ten Brücke.
Samen met Rob van Lieshout kijken Gijs Schapendonk en Roel Jacobs naar het tv-verslag van de uitreiking van de Venrayse Ondernemersprijzen. Foto: Rikus ten Brücke.

Venray in bedrijf aan tafel op Peel en Maas TV

  Zakelijk

De winnaars van de Venrayse Ondernemersprijzen, Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting in Venray en Roel Jacobs van Jacobs Dakbedekkingen in Wanssum, zijn zaterdagavond 21 januari samen met Roy Ewalts van Traas Ongediertebestrijding te zien in het tv-programma Venray in bedrijf aan tafel van Peel en Maas TV.

Goesting won begin januari tijdens de uitreiking van de Venrayse Ondernemersprijzen in Schouwburg Venray de Loek Nelissenprijs,  de prijs van de jury, Jacobs Dakbedekkingen ging aan de haal met de Rabobank Publieksprijs.

In het programma Venray in bedrijf aan tafel praat presentator Rob van Lieshout in Zaal Zeven van Hotel Asteria, de nieuwe opnamelocatie, met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. Deze uitzending wordt elk uur herhaald tot en met zondagavond 22 januari 18.00 uur. Ondernemers die ook een keer over hun bedrijf willen praten in dit programma, kunnen hiervoor contact opnemen met Christ van den Munckhof via christ@peelenmaasvenray.nl.Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten