Logo peelenmaasvenray.nl
De genomineerden voor de Venrayse ondernemersprijzen. Foto Dom Melskens
De genomineerden voor de Venrayse ondernemersprijzen. Foto Dom Melskens

Nominaties Venrayse Ondernemersprijzen

  Zakelijk

Vakmanschap 2.0 is het thema van de Venrayse Ondernemersprijzen 2017. Afgelopen dinsdag presenteerden de Venrayse ondernemersverenigingen zeven kandidaten die op donderdag 5 januari strijden om de Loek Nelissenprijs en de Rabobank publieksprijs.

De genomineerden zijn Tom Smits van DesignXpress, Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting, Roland en Sandra Linders van Tuin & Terras, Roel en Marjoke Jacobs van het gelijknamige dakdekkersbedrijf, Frank en Petra Schaeffers van Top Support Dakwerken, Piet en Maria Spelt van boekhandel Van den Munckhof/ Roojboek en Mathijs Jacobs van restaurant De Beejekurf. Nieuw sinds dit jaar is dat de winnaar van afgelopen jaar, Peter van Osch, ook zitting heeft in de jury.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten