Logo peelenmaasvenray.nl
Het leegstaande pand aan de Westsingel wordt tijdelijk door Partijdumper in gebruik genomen.
Het leegstaande pand aan de Westsingel wordt tijdelijk door Partijdumper in gebruik genomen.

Partijdumper weer open

  Zakelijk

Partijdumper gaat weer open. Dinsdag werd het pand in de Wilhelminastraat in Venray getroffen door een brand, maar de afgelopen dagen is met man en macht gewerkt om zo snel mogelijk de activiteiten te kunnen hervatten.  

Van zaterdag 1 oktober t/m vrijdag 7 oktober kunnen belangstellenden in het overgebleven gedeelte van de showroom van de winkel voor huishoudelijke artikelen aan de Wilhelminastraat 35B terecht om de overgebleven apparaten te bekijken. Deze apparaten hebben roetschade en worden niet verkocht, maar de bezoekers kunnen wel de verschillende modellen bekijken die vervolgens nieuw in een doos aan ze worden uitgeleverd. "Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij vanaf zaterdag 8 oktober  naar een nieuwe tijdelijke locatie aan de Westsingel 54 in Venray gaan, het voormalige pand van Franssen Keukens. Hier kunt u het komende jaar weer onze volledig nieuwe en uitgebreide assortiment komen bekijken. Ook hier beschikken wij weer over eigen parkeergelegenheid. Ondanks de enorme ravage en moeilijkheden waar wij op dit moment mee te maken hebben, is het voor ons en voor onze klanten belangrijk dat wij vanaf morgen onze snelle en goede service weer kunnen voortzetten. Door u bestelde of nog aan te kopen apparaten kunnen wij vanaf zaterdag weer uit voorraad gaan leveren", meldt het bedrijf in een persbericht.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten