Logo peelenmaasvenray.nl
Foto van  kunstenaar Silvia B.
Foto van kunstenaar Silvia B.

Solo-expositie Silvia B. bij Odapark

  Kunst en Cultuur

Het Odapark in Venray opent op zondag 10 juli om 15.30 uur, in aanwezigheid van de kunstenaar, de solotentoonstelling Stringendo van de Rotterdamse kunstenaar Silvia B. Stringendo.

De tentoonstelling toont een serie figuratieve beelden. Silvia B. heeft in de afgelopen twintig jaar vele exposities op haar naam gezet, in binnen- en buitenland. Haar werk, met de mens in de hoofdrol, stelt fundamentele vragen over wie we zijn, zonder oordeel. Het gaat in deze serie om de dualiteit tussen wat je moet en wat je wilt. De tentoonstelling is van 10 juli tot en met 30 oktober in het Venrayse Odapark te zien.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over de expositie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten