Logo peelenmaasvenray.nl
Uiterlijke Verzorging Venray 2015. Foto: Foto-Concept
Uiterlijke Verzorging Venray 2015. Foto: Foto-Concept

Record Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray

Evenementenhal wil van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray de komende jaren de grootste (beauty) inkoopbeurs van Zuid-Nederland maken. "Dat is ons streven. Een ambitie die haalbaar is. Er heerst veel vertrouwen in deze titel en het exposantenveld groeit ingrijpend. Nu zo'n vier maanden voor aanvang hebben we al een recordaantal inschrijvingen", zegt Giny Hurink namens Evenementenhal.

Evenementenhal erkent de potentie en investeert daarom flink in de ambiance, de service en het programma. Dit alles in goede samenwerking met enthousiaste partners. Zo krijgen de zes beautybranches (kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten) in oktober elk een eigen demoplein waar exposanten onder meer demonstraties en workshops kunnen geven.

Ook beoogt de organisatie een Hair Square op te zetten. Een kappersevent waar trainingen, workshops en demonstraties bij te wonen zijn. "Elk jaar willen we groeien, meer bezoekers trekken en meer beleving creëren op de beursvloer", aldus Hurink. De toenemende populariteit voor Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray komt niet uit de lucht vallen. De beautybeurzen van Evenementenhal laten dit jaar allemaal een positieve trend zien. In Gorinchem kwamen ruim duizend bezoekers meer dan het jaar ervoor. En in Hardenberg was het exposantenveld dit jaar ook gegroeid ten opzichte van 2015.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray vindt plaats in Evenementenhal op 15, 16 en 17 oktober 2016. Meer beursinformatie of aanmelden als exposant kan via: www.evenementenhal.nl/uv-venray16.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten