Logo peelenmaasvenray.nl
Medewerkers huisartsenpraktijk Antoniusveld met het behaalde certificaat
Medewerkers huisartsenpraktijk Antoniusveld met het behaalde certificaat

Huisartsenpraktijk Antoniusveld behaalt kwaliteitscertificaat

  Zakelijk

Huisartsenpraktijk Antoniusveld in Venray behaalde in juni als eerste praktijk in de gemeente Venray het HaZo24-certificaat. HaZo24 is een kwaliteitsnorm ontwikkeld voor kwaliteitsverbetering binnen de huisartsenzorg.

De patiënt staat binnen dit kwaliteitssysteem centraal en vormt het uitgangspunt bij het maken van verbeterplannen rondom continuïteit van zorg, effectieve zorgverlening en het aanbieden van de juiste zorg. Met het behalen van het certificaat legt de praktijk een basis voor continue verbetering van de kwaliteit van zorg, een punt dat bij alle huisartsenpraktijken in de regio hoog op de agenda staat. Antoniusveld ontving het certificaat, samen met vier andere praktijken uit de regio, op 6 juli tijdens een officiële uitreiking uit handen van Maurits Dekker van Lloyd's Register. Momenteel zijn opnieuw elf praktijken volop bezig met het implementatietraject. Naar verwachting is 60% van de Noord-Limburgse huisartsenpraktijken eind 2016 gecertificeerd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten