Logo peelenmaasvenray.nl
Frank Vanmaris, CEO Inalfa Roof Systems, en Frank van Gool, CEO OTTO Work Force, ondertekenen het contract.
Frank Vanmaris, CEO Inalfa Roof Systems, en Frank van Gool, CEO OTTO Work Force, ondertekenen het contract.

Inalfa Roof Systems en OTTO Work Force verlengen partnership

  Zakelijk

Inalfa Roof Systems en OTTO Work Force verlengen hun partnership tot 2020.

Hiermee blijft OTTO Work Force Inalfa Roof Systems voorzien in de flexibele personeelsbehoefte. Frank Vanmaris, CEO Inalfa Roof Systems Europe, en Frank van Gool, CEO OTTO Work Force, hebben de vierjarige overeenkomst met een contractwaarde van 45 miljoen euro ondertekend. OTTO Work Force zal de komende jaren in Nederland, Polen en Slowakije exclusief al het tijdelijke personeel verzorgen voor Inalfa, leverancier van schuifdaksystemen voor personen- en vrachtauto's.  

Inalfa Roof Systems en OTTO Work Force werken al sinds 2008 samen op het gebied van flexibel personeel. Aanvankelijk alleen in Venray, waar op de hoofdvestiging van Inalfa Roof Systems veel flexkrachten werken, de laatste jaren ook voor de nieuwe vestigingen in Slowakije en Polen. De dienstverlening ter plaatse en de begeleiding van de flexmedewerkers wordt verzorgd door het eigen OTTO On-Site team bij de verschillende Inalfa-vestigingen. Frank Vanmaris: ,"Door te investeren in begeleiding en in opleidingen kan OTTO Work Force voortdurend vakbekwame medewerkers leveren. Deze medewerkers maken voor ons echt het verschil. Vanzelfsprekend dat wij ook daarom de samenwerking met OTTO willen verlengen."

Frank van Gool, CEO OTTO Work Force: "Wij zien deze langdurige overeenkomst als blijk  van vertrouwen van Inalfa in OTTO als totaalpartner voor het verzorgen van het flexibele personeel op diverse plekken in Europa. We zijn er trots op dat we met ons personeel de internationale ambities van Inalfa kunnen ondersteunen."

OTTO Work Force is met 15.000 flexmedewerkers marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten