Logo peelenmaasvenray.nl
Wethouder Jan Loonen (links), Ria van der Heijden en Harrie Maessen.
Wethouder Jan Loonen (links), Ria van der Heijden en Harrie Maessen.

Bouw dierenuitvaartcentrum officieel van start

  Zakelijk

Initiatiefneemster Ria van der Heijden, wethouder Jan Loonen en projectontwikkelaar Harrie Maessen gaven donderdag het startsein voor de bouw van Dierenuitvaartcentrum Venray op bedrijventerrein Vennendreef in Oostrum. Eind juni zal het uitvaartcentrum, het eerste in Noord-Limburg, naar verwachting zijn deuren openen.

Bij het uitvaartcentrum komt tevens een crematorium, zegt Ria van der Heijden uit Boxmeer. Zij kwam op het idee toen een van haar eigen honden overleed. "Ik ben 25 jaar werkzaam in het uitvaartwezen, maar wist niet waar ik mijn hond kon laten cremeren. Dat was de aanleiding om 2,5 jaar geleden de mogelijk te gaan onderzoeken om zelf een dierenuitvaartcentrum te realiseren. De Vennendreef is er een ideale locatie voor."

Volgende week in Peel en Maas meer informatie. Foto's: Rikus ten Brücke.
Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten