Logo peelenmaasvenray.nl
Debby Petter speelt op vrijdag 22 april 'Ik ben er nog' in Ysselsteyn. Foto: Henk Lammen.
Debby Petter speelt op vrijdag 22 april 'Ik ben er nog' in Ysselsteyn. Foto: Henk Lammen.

Debbie Petter speelt 'Ik ben er nog' in Ysselsteyn

  Ysselsteyn

Debby Petter (59) speelt op vrijdag 22 april de première van haar indringende solovoorstelling 'Ik ben er nog' op de Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn.

De actrice en voormalige nieuwslezeres brengt het oorlogsverhaal van haar moeder voor het eerst buiten de muren van het theater. De voorstelling begint om 20.00 uur en wordt ingeleid door Youp van 't Hek. Exclusief voor Peel en Maas een interview met Petter over de voorstelling.

'Ik ben er nog' is een verhaal over toen en nu, een verhaal van alle tijden. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek, waarmee Debby in 2009 als schrijfster debuteerde. Ze is diep onder de indruk van de Duitse begraafplaats. "Het is een beladen plek. Hier liggen meer dan 30.000 Duitse militairen die gesneuveld zijn. Jonge jongens. Hier komt alles bij elkaar. Oorlog, verbijstering. Indrukwekkend."

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten