Monsterlijke Zaken, kindervoorstelling in Mariakapel.
Monsterlijke Zaken, kindervoorstelling in Mariakapel.

Kindervoorstelling in de Mariakapel

  Kunst en Cultuur

In de Mariakapel in Holthees is op zondag 10 april vanaf 15.00 uur de kindervoorstelling Monsterlijke Zaken, speciaal voor kinderen van vier tot ongeveer tien jaar, te zien.

Dit muzikale sprookje is bedacht en wordt gespeeld door theatergroep De Vrouwen van Wanten uit Rotterdam. Daarbij gebruiken ze ook digitale beelden die het spel ondersteunen. Kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via telefoon (0478)636948, bij Fa. Wijenberg in Holthees via telefoon (0478)636390) of via de website www.mariakapel.nl. Donderdag in Peel en Maas meer informatie over deze voorstelling. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten