Logo peelenmaasvenray.nl
Voorzitter Marcel Deenen (rechts) van het Wanssum Info Punt ontvangt de cheque.
Voorzitter Marcel Deenen (rechts) van het Wanssum Info Punt ontvangt de cheque.

Cheque voor Wanssums Info Punt

  Wanssum

Verschillende ondernemers hebben geld ingezameld als dank voor de geslaagde infomarkt die op 10 juli in de Zandhoek in Wanssum door de werkgroep Wanssums Info Punt (WIP) werd georganiseerd.

Onlangs werd dit bedrag van 510 euro symbolisch uitgereikt door middel van een cheque aan de voorzitter van de werkgroep WIP, Marcel Deenen. Onze Buurt wordt sinds 2012 door de Limburgse woningcorporaties georganiseerd om buurtbewoners te stimuleren zelf bij te dragen aan een fijne leefomgeving. Door goede plannen voor de wijk te voorzien van een startkapitaal, wil Onze Buurt het eigen initiatief ondersteunen. Vorig jaar ontving Het Wanssums Info Punt van Onze Buurt een troostprijs van 2500 euro en het WIP was daar heel tevreden mee. Vanaf 10 september zijn de filmpjes over de finalisten van 2016 en die van de vorige jaren te zien bij L1. Dus ook het Wanssums Info Punt wordt weer in beeld gebracht. Het WIP heeft sinds kort een website. Kijk voor het laatste nieuws op www.wanssumsinfopunt.nl of  op Facebook @WanssumsInfoPunt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten