Logo peelenmaasvenray.nl
De Mud Cross Wanssum begint en eindigt op sportpark de Meulenbèèk.
De Mud Cross Wanssum begint en eindigt op sportpark de Meulenbèèk.

Mud Cross Wanssum op 29 mei

  Wanssum

Stichting de Meulebèèk gaat een obstakel run in Wanssum organiseren onder de naam Mud Cross Wanssum. Op 29 mei vindt het evenement plaats, dat in samenwerking met Just Be Fit georganiseerd wordt. Na de geannuleerde editie van vorig jaar komt de organisatie niet alleen met een nieuwe naam, maar ook met een nieuwe opzet.

Het is de tweede keer dat Wanssum een obstakel run gaat organiseren, al wordt er gehoopt op een groter succes dan vorig jaar. Toen werd de run afgeblazen wegens te weinig opgaven. Toch is er volgens medeorganisator Jurien Beterams, eigenaar van Just Be Fit, genoeg kans van slagen. "Dat idee hebben we zeker, maar dan wel op een andere manier dan vorig jaar."

De grootste verandering is de doelgroep waar de organisatie zich op richt. "Vorig jaar was de landelijke aanpak te hoog gegrepen. Nu richten we ons echt op deelnemers uit de regio, die deze manier van sporten misschien nog helemaal niet zo goed kennen. Juist voor die mensen is dit erg geschikt."

Aanmelden voor Mud Cross Wanssum kan via www.mudcrosswanssum.nl.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over Mud Cross Wanssum.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten