Logo peelenmaasvenray.nl

Fietsen gestolen in Wanssum

  Wanssum

Bij het Van Wanssum café aan de Venrayseweg in Wanssum zijn tussen vrijdag 25 maart rond 21.00 uur en zaterdag 26 maart rond 00.30 uur vijf afgesloten fietsen gestolen. De fietsen stonden voor het café. Gezien het aantal fietsen is de kans groot dat er gebruik is gemaakt van een busje en/of auto met aanhangwagen. 

De politie Venray-Gennep vraagt getuigen of mensen die vrijdagavond iets verdachts hebben gezien in de omgeving, bijvoorbeeld tijdens het wegbrengen van hun oud papier naar een van de containers op het parkeerterrein tegenover het café, contact met haar op te nemen via telefoon 0900-8844.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten