Logo peelenmaasvenray.nl
Toneelvereniging 't is W.A.T. presenteert Welkom terug, tante.
Toneelvereniging 't is W.A.T. presenteert Welkom terug, tante.

Welkom terug, tante in Wanssum

  Wanssum

Toneelvereniging 't is W.A.T. staat op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart op de planken met de klucht Welkom terug, tante, geschreven door Edwin Woons.

Freule Lydia, die samen met haar dochters op een prachtig landgoed woont, maakt zich op voor de komst van haar tante uit Nieuw-Zeeland. Zij heeft haar namelijk jarenlang voorgelogen en dus moet er een hoop geregeld worden. Snel moet ze een compleet gezin bij elkaar scharrelen: een man, een zoon en ook nog eens een butler die haar verzonnen verhaal staande moeten houden.  De spelers belanden van de ene in de andere benarde situatie, en net als het allemaal niet ingewikkelder lijkt te kunnen worden, wordt er nog een schepje bovenop gedaan.

De voorstellingen vinden plaats in De Zandhoek aan de St. Leonardsweg 1 in Wanssum en beginnen om 19.30 uur. Op zaterdag 19 maart om 14.00 uur is er een voorstelling voor de leden van De Zonnebloem en KBO.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten