Logo peelenmaasvenray.nl
Ook komende zomer is Venray weer finishplaats in de BinckBank Tour. Foto: archief Peel en Maas
Ook komende zomer is Venray weer finishplaats in de BinckBank Tour. Foto: archief Peel en Maas

Netwerkbijeenkomst duurzaamste finishplaats verplaatst

  Venray

De netwerkbijeenkomst in het kader van de duurzaamste wielerfinishplaats ter wereld is verplaatst van maandag 11 maart naar maandag 8 april.

Het programma blijft hetzelfde. Zaal Zeven van hotel Asteria in Venray wordt ingericht als een Speakers' Corner. Op diverse plaatsen in de zaal zullen bedrijven en organisaties een presentatie geven over hoe zij duurzaamheid kunnen integreren in een wielerfinishplaats. De inloop van de bijeenkomst op maandag 8 april 2019 start om 19.30 uur. Het programma duurt van 20.00 tot 22.00 uur en bestaat uit een plenaire presentatie en aansluitend de Speakers' Corner. Venray is in augustus voor het derde jaar op rij finishplaats in de BinckBank Tour, de enige meerdaagse World Tour-wedstrijd in Nederland en België.

De gemeente Venray en Stichting Wielerpromotie Venray maken maandag 11 maart wel een nieuw initiatief bekend met betrekking tot duurzaamheid.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten