Lisa Dreesens in Spo(r)tlicht | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Zwemster Lisa Dreesens uit Venray. Beeld: Audica Video.
Zwemster Lisa Dreesens uit Venray. Beeld: Audica Video.

Lisa Dreesens in Spo(r)tlicht

  Sport

In het programma Spo(r)tlicht van Peel en Maas TV is zaterdag 9 maart om 19.00 uur een portret te zien van de Venrayse wedstrijdzwemster Lisa Dreesens.

Lisa Dreesens heeft van kleins af aan een passie voor zwemmen. Ze zwemt prestatief, zowel in het zwembad als in het open water, en behaalde in haar loopbaan talloze prijzen. De zus van de bekende zwemmer Dion Dreesens werd voor haar prestaties ook meerdere malen genomineerd voor de titel Sportvrouw van het jaar in de gemeente Venray. Haar volgende avontuur vindt in het najaar van 2019 plaats, als ze het kanaal tussen Engeland en Frankrijk gaat overzwemmen. In dit programma wordt een van de vele (top)sporters die de gemeente Venray rijk is, geportretteerd.  Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Van den Munckhof BV.

De presentatie is in handen van Evelien van der Zwaan, die zelf ook actief aan de sport mee gaat doen. Deze uitzending wordt elk uur herhaald tot en met zondag 10 maart 18.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten