Logo peelenmaasvenray.nl
Venray maakt zich op voor de allereerste JongerenBurgerTop van Nederland.
Venray maakt zich op voor de allereerste JongerenBurgerTop van Nederland.

JongerenBurgerTop in Venray

  Venray

Op 11 januari 2017 vindt de allereerste JongerenBurgerTop van Nederland plaats in Venray.

Samen met leerlingen, leerkrachten en docenten van groep 6, 7 en 8 en leerlingen van klas 1, 2 en 3 maken ze nieuwe voorstellen voor de toekomst van Venray. De initiatieven vanuit de JongerenBurgerTop worden meegenomen naar de BurgerTop Venray op 28 januari in de Evenementenhal in Venray. Vanuit het primair onderwijs kunnen van iedere groep 6, 7 en 8 per school drie leerlingen en alle leerkrachten van deze groepen meedoen. Vanuit het voortgezet onderwijs kunnen van iedere klas 1, 2 en 3 twee leerlingen en enkele docenten meedoen.

Deze activiteit van de Stichting BurgerTop Venray wordt ondersteund door SPOV, Montessorischool Venray, Dynamiek Scholengroep en het Raayland College. Meer te weten komen over de JongerenBurgerTop of de BurgerTopVenray? Neem contact op via e-mail info@burgertopvenray.nl of neem een kijkje op www.burgertopvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten