Logo peelenmaasvenray.nl

Miss Saigon in bioscoop Venray

  Venray

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de musical Miss Saigon vertoont Luxor Theater Venray op donderdag 20 oktober de musical Miss Saigon in de bioscoop.

De live opgenomen uitverkochte galavoorstelling met de originele cast is slechts één avond in Theater Venray te bewonderen. Dit epische liefdesdrama vertelt het tragische verhaal van de jonge prostituee Kim, die door de oorlog haar ouders heeft verloren en verliefd wordt op de Amerikaanse soldaat Chris. Hun levens worden echter weer gescheiden door de val van Saigon. The 25th Anniversary Gala Performance van Miss Saigon, met daarin de originele cast in de hoofdrol (Jonathan Pryce en Lea Salonga). Reserveer kaartjes via www.luxorvenray.nl.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten