Directeur Maja Kateman-van Opbergen met haar winnende team.
Directeur Maja Kateman-van Opbergen met haar winnende team.

Reisbureau Vice Versa beste reisretailbedrijf van Limburg

Venray

Vakblad TravMagazine heeft woensdag de provinciale winnaars van de verkiezing Reisretailbedrijf van het jaar 2016 bekendgemaakt.

Reisretailbedrijf Vice Versa is uitgeroepen tot provinciaal winnaar van de verkiezing Reisretailbedrijf van het jaar 2016 en mag zich profileren als beste reisretailbedrijf van Limburg.  Het Venrayse reisbureau dingt samen met de overige provinciale winnaars tevens mee naar de landelijke titel. De felbegeerde titel Beste reisretailbedrijf van het jaar 2016 wordt bekendgemaakt tijdens een gala-avond op maandag 11 april in het College Hotel in Amsterdam.

De verkiezing Reisretailbedrijf van het jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. Reisretailbedrijven nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd, opgesteld door training- en adviesbureau InCompany, dat ook de beoordeling tot aan de vakjury heeft verzorgd.

Uit de krant