Myrthe Moorrees weer trefzeker voor PSV

Venray

Myrthe Moorrees scoorde vrijdagavond in de eredivisie met een kopbal de openingstreffer voor PSV in het duel met SC Heerenveen. De Eindhovense ploeg won met 3-1 (1-0). De Venrayse maakte in de derde minuut de 1-0  uit een corner, waarbij ze hoog boven iedereen uit torende en de bal hard tegen de touwen knikte. Myrthe Moorrees scoorde dit seizoen als middenveldster al vijf keer. In de tweede helft bouwde PSV via doelpunten van Mauri van de Wetering en  Sylke Calleeuw de voorsprong verder uit. Via Marlies Slegter deden de gasten uit Heerenveen in de slotfase nog iets terug. PSV bezet momenteel de derde plaats in de eredivisie voor vrouwen, vier punten achter koploper Ajax (23) en drie achter FC Twente. Foto: archief Peel en Maas.