Bekerzege voetbalsters Venray

Venray

De voetbalsters van Venray zijn met een zege begonnen aan het bekertoernooi. In eigen huis werd zaterdagmiddag Venlosche Boys verdiend met 2-0 verslagen. De toeschouwers op sportpark De WIeën zagen in de eerste helft een weinig enerverende wedstrijd. Venray had het meeste balbezit, maar tot veel uitgespeelde kansen leidde dat niet. In de tweede helft maakte Elisa van Knippenberg in de 64ste minuut de 1-0 uit een vrije trap vanaf 25 meter en in de 86ste minuut gooide Nadieh van den Einden met een schot vanaf dertig meter de wedstrijd in het slot. Woensdagavond peelt de Venrayse ploeg in Overloon tegen SSS'18. SSS'18 opent vanavond het bekertoernooi met de uitwedstrijd tegen Fortuna'54 in Geleen.