Logo peelenmaasvenray.nl

Ik wilde altijd al kok worden

  Venray

Luc Kusters (38), geboren en getogen in Leunen en inmiddels woonachtig in Amsterdam, hoort bij de meesterkoks in Nederland. Zijn grote droom om in de keuken te werken kwam al op jonge leeftijd uit. Inmiddels is hij mede-eigenaar en chef-kok van restaurant Bolenius. 'Vernoemd naar mijn de meisjesnaam van mijn moeder, vertelt Kusters als we een bezoek brengen aan zijn restaurant gelegen aan de Zuidas in Amsterdam. Marit Brugman en Henk Lammen zochten hem op in Amsterdam. In Peel en Maas deze week een interview. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten