Venray verliest hockeythriller

Venray

De hockeyheren van Venray verloren zondag in de vierde klasse de topper tegen Nuth: 5-6. Op sportpark De Wieën werd het een ware hockeythriller tussen beide kampioenskandidaten. In de eerste helft nam Venray een voorsprong door Cornfiel Kroon jr., maar zagen de gasten daarna de achterstand ombuigen in een 1-3 voorsprong bij rust. Na de pauze vergrootte Nuth de marge naar drie treffers en leek de strijd gestreden. De thuisploeg gooide vervolgens alle schroom van zich af en zette Nuth voortdurend onder grote druk. De inzet van Venray werd beloond met drie treffers van Tom Pronk (2x) en opnieuw Kroon: 4-4. De thuisploeg probeerde vervolgens door te drukken, maar werd verrast door twee venijnige counters van de gasten: 4-6. In de slotseconden scoorde Guido Pop nog 5-6, maar stond de thuisploeg met lege handen. "De spanning en de druk op deze wedstrijd hebben ons misschien toch te veel parten gespeeld. Het was een fantastische pot, helaas hebben we verloren", aldus een zwaar teleurgestelde doelman Wouter Born na afloop.