Nipt verlies hockeyers | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Nipt verlies hockeyers

  Sport

De hockeyers van Venray verloren zondag  in de derde klasse D in eigen huis van het sterke Boxmeer. Na een 0-0 ruststand maakten de gasten uit Boxmeer, die meedoen om de titel, in de tweede helft het verschil door drie keer te scoren. Het Venrayse doelpunt kwam op naam van Cornfiel Kroon jr.

De hockeysters van Venray gingen in de vierde klasse A onderuit  tegen Bakel. Het middenmootduel eindigde, na een 2-2 ruststand, in een  nipte 3-4 zege voor de gasten. De Venrayse doelpunten werden gescoord door Elke Nieuwenhuijs, Lenneke Paijens en Bo de Bruin.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten