Feestcafé De Koets verkocht

  Venray

Feestcafé De Koets in Venray is verkocht. Eigenaar Twan van Bussel heeft dat maandagavond bevestigd. 'De kroeg is verkocht, het pand is verhuurd, aldus Van Bussel. De nieuwe eigenaar van het café in het Schoutenstraatje is Stefan Veen van restaurant Gossimijne in Venray. Hij gaat per 1 december 2012 aan de slag. 'De formule van De Koets blijft ongewijzigd, het is en blijft een feestcafé voor de jeugd, zegt Twan van Bussel. 'Maar het is goed dat er na 19 jaar een andere eigenaar komt, die met nieuw elan feesten gaat organiseren. Ik ben 46, de kloof met mijn personeel en onze bezoekers werd steeds groter. Dat merkte ik de laatste tijd wel. Ik ben meer dan de helft ouder dan hen. Van Bussel blijft wel eigenaar van Feestcafé De Koets in Deurne. 'En ik blijf Stefan met raad en daad bijstaan de komende tijd. Ik heb het volste vertrouwen in Stefan en weet dat hij er met de volle 100% procent tegenaan zal gaan. Stefan Veen kijkt uit naar de nieuwe uitdaging die op hem wacht. 'Ik ga het feestcafé samen met mijn vriendin Samantha runnen, net zoals Twan en Floor dat deden. Ja, we hebben er zin in, al is het leiden van een feestcafé natuurlijk heel iets anders dan een restaurant. Beide horecazaken zijn in mijn ogen prima te combineren. Gossimijne sluit op de vrijdag- en zaterdagavond de deuren rond 22.00 uur, en vervolgens begint het werk in De Koets. Nee, in de formule van het feestcafé veranderen we inderdaad niks, want die is al jaren een succes. We zouden wel gek zijn om daarin iets te wijzigen.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten