Dennis van Rhee speelt komend seizoen voor vijfdeklasser Holthees-Smakt.
Dennis van Rhee speelt komend seizoen voor vijfdeklasser Holthees-Smakt. Foto: Holthees-Smakt

Nieuwe aanwinsten Holthees-Smakt

Sport Sport Smakt Voetbal

Voetbalvereniging Holthees-Smakt heeft voor het komende seizoen drie nieuwe aanwinsten gepresenteerd. Dennis van Rhee uit Maashees en Jonathan Kessler uit Vierlingsbeek komen over van Volharding en van SSS’18 maakt Kevin van Bakel uit Overloon de overstap naar de vijfdeklasser.

Van Rhee speelde bij Volharding in het team JO19-1 en Kessler kwam uit voor het vijfde team van de Vierlingsbeekse voetbalvereniging. Van Bakel speelde in het tweede team van SSS’18. Afscheid van de selectie van Holthees-Smakt nemen Jens van Bonants (Volharding), Niels Ingenpas (tweede team) en Wilco Stiphout (stopt met voetballen). Tevens heeft VV Holthees-Smakt in de persoon van Ferry Heijl een nieuwe leider voor het eerste elftal weten te strikken.

Holthees-Smakt maakt nog kans op de derde periodetitel in de vijfde klasse D. Daarvoor is de ploeg onder leiding van trainer-coach Patrick Wijnen wel afhankelijk van Resia, dat op de ranglijst een punt meer heeft. Holthees speelt op pinkstermaandag uit tegen laagvlieger Lottum, Resia kruist de degens met Sambeek, de nummer twee in de stand.

Kevin van Bakel  zet zijn handtekening.
Jonathan Kessler (links) en Patrick Wijnen drukken elkaar de hand.
Ferry Heijl is de nieuwe leider van Holthees-Smakt I.

Uit de krant