Patrick Wijnen (midden) zet zijn handtekening onder toeziend oog van Thijs Peeters (penningmeester, links) en Noud Creemers (voorzitter, rechts).
Patrick Wijnen (midden) zet zijn handtekening onder toeziend oog van Thijs Peeters (penningmeester, links) en Noud Creemers (voorzitter, rechts). Foto: VV Holthees-Smakt

Patrick Wijnen trainer Holthees-Smakt

Algemeen

Patrick Wijnen wordt de nieuwe trainer voor het seizoen 2020-2021 van voetbalvereniging Holthees-Smakt.

Hij is de opvolger van John Klaassen uit Leunen, die de vijfdeklasser na drie seizoenen gaat verlaten. Patrick Wijnen is geen onbekende voor de voetbalvereniging. De oud-keeper genoot zijn jeugdopleiding bij Volharding in Vierlingsbeek, waar hij ook enkele jaren deel uitmaakte van de selectie. Daarna maakte hij de overstap naar Holthees-Smakt, waar hij vele jaren in het eerste keepte met als hoogtepunt het kampioenschap van 2007-2008 in de zesde klasse. Na zijn actieve carrière als keeper ging Wijnen als trainer weer aan de slag bij Volharding, een periode waarin hij ook zijn trainersdiploma wist te bemachtigen. De afgelopen jaren trainde hij meerdere jeugdelftallen van de Vierlingsbeekse tweedeklasser. Momenteel heeft hij de A-jeugd van de Vierlingsbeekse voetbalclub onder zijn hoede.

Uit de krant