Logo peelenmaasvenray.nl
De wethouder Anne Thielen en Jan Loonen zetten maandag de renovatie van de atletiekbaan in gang.
De wethouder Anne Thielen en Jan Loonen zetten maandag de renovatie van de atletiekbaan in gang. (Foto: Antoon Jeuken)

Renovatie atletiekbaan Venray van start

  Sport

Een omvangrijke renovatie van de atletiekbaan ging maandagmiddag onder een stralend zonnetje van start op sportpark De Wieën in Venray. De wethouders Anne Thielen en Jan Loonen verzorgden het informele startsein voor de werkzaamheden door een begin te maken met het verwijderen van de huidige, 22 jaar oude, toplaag van de baan. 

Het werk bestaat uit de vervanging van de toplaag en het aanpassen van diverse technische atletiekonderdelen, zoals verspringen en kogelstoten. Ook wordt een tweede sprintbaan van 100 meter aangelegd en worden aanpassingen gedaan in het kader van veilig sporten. De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind september.

Later vanmiddag een verslag van het startschot op Peel en Maas TV en donderdag in nieuwsblad Peel en Maas.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten