Logo peelenmaasvenray.nl

Tv-serie Venray Beweegt bij

  Sport
Maurice Ambaum gaat op zoek naar mogelijkheden om fitter, gezonder en vitaler te leven in Venray.
Maurice Ambaum gaat op zoek naar mogelijkheden om fitter, gezonder en vitaler te leven in Venray. (Persfoto)

In het Leefstijlakkoord Venray hebben tientallen partners de handen ineengeslagen om de inwoners van Venray te helpen aan een gezonde(re) leefstijl en een fitter en vitaler leven. Venray Beweegt gaat de ambitie van het Leefstijlakkoord versterken met een tv-serie waarin te zien is waar, bij wie en hoe je in Venray werk kunt maken van een gezonde(re) leefstijl.

Maurice Ambaum, die als sportformateur het Leefstijlakkoord Venray formeerde, gaat in de tv-serie Venray beweegt bij op zoek naar de mogelijkheden om fitter, gezonder en vitaler te leven in Venray. Hij neemt iedere uitzending een bekende Venraynaar mee, die samen met hem een sport- of trainingsprogramma uitprobeert, op gesprek gaat bij een voedingsdeskundige, kok, mental coach, slaapcoach, personal coach, enz.

De tv-serie staat open voor alle aanbieders (verenigingen, commerciële aanbieders, non-profitorganisaties) in de gemeente Venray op het gebied van leefstijl (sport, bewegen, voeding, slaap, mentale begeleiding, enz). De filmpjes zijn te zien op de website van Venray Beweegt, de socialmediakanalen van Venray Beweegt en in de tv-uitzendingen van Peel en Maas TV.

De filmopnamen vinden plaats vanaf eind februari tot en met eind maart 2020. De start van de tv-serie is zaterdag 21 maart 2020: dan is de eerste uitzending te zien.

Sportverenigingen, commerciële aanbieders en non-profitorganisaties die in de tv-serie willen laten zien op welke wijze zij bijdragen aan de fitheid, vitaliteit en gezondheid van de inwoners van Venray, kunnen dat uiterlijk 21 februari aangeven door een mail met toelichting te sturen naar: info@leefstijlakkoordvenray.nl

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten