Degradatie tafeltennissers Red Stars | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Degradatie tafeltennissers Red Stars

  Sport

De tafeltennissers van Red Stars degradeerden zaterdag ondanks een 9-1 thuiszege tegen The Victory uit de landelijke eerste divisie.

Op de slotdag wonnen Kas van Oost en Frank van der Vleuten (foto) drie enkelspelen, Tom Thijssen moest zich in een enkelspel gewonnen geven. Het dubbel Van der Vleuten/Van Oost pakte eveneens het winstpunt. De negen punten waren echter niet voldoende om degradatie te ontlopen. Red Stars eindigde gelijk met SKF op de voorlaatste plaats met 48 punten uit tien duels, maar op basis van een beter onderling resultaat (5-5 en 6-4) handhaafde SKF zich in de eerste divisie. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten