Tweede zege Oranje Wit; sportuitslagen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Tweede zege Oranje Wit; sportuitslagen

  Sport

In de hoofdklasse korfbal won Oranje Wit ook de tweede wedstrijd in de zaalcompetitie. Tegen De Horst uit Groesbeek werd het in sporthal De Wetteling 19-17 voor de Leunse korfbalsters.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en gingen rusten met een gelijke stand: 8-8. Na de pauze liep Oranje Wit uit naar een voorsprong van 15-10 en leek af te stevenen op een gemakkelijke zege. In de slotfase kwamen de gasten echter nog terug tot 17-16 en 18-17 maar met haar vijfde treffer van de dag besliste Dionne Drabbels (foto) het duel definitief. Foto Henk Lammen.

Volleybal:

Set Up-Avance: 3-1
Vrouwen VC Trivia 3-ActiveRooy: 1-3

Tafeltennis:
Red Stars-The Victory: 9-1

Handbal:
Mannen Vlug en Lenig 2-Manual: 27-27
Vrouwen SVVH-Manual: 18-23

Korfbal:
Oranje Wit-De Horst: 19-17
Rooi-De Peelkorf: 16-14
SVOC'01-JES: 17-6.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten