Winst Lake Valley, verlies Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brucke

Winst Lake Valley, verlies Venray

  Sport

SV Venray heeft ook het derde competitieduel in de eerste klasse D verloren. Op sportpark de Wieën werd het 1-4 voor Wittenhorst.

Op de nederlaag viel weinig af te dingen, maar de uitslag was wel ietwat geflatteerd. Venray-doelman Sam Stiphout liet een houdbare vrije trap gaan (1-3), terwijl zijn collega aan de andere kant van het veld een wereldredding in huis had op een prachtig schot van Niek Versteegen. Bram Vievermans, de maker van de enige Venrayse treffer, was na afloop teleurgesteld en kristalhelder. "Zij (Wittenhorst, red.) hebben veel harder gewerkt. Het begint erop te lijken dat het met onze instelling te maken heeft. Ik zou niet weten waar het anders aan kan liggen." In de krant van komende donderdag een uitgebreid verslag van het duel.

In de hoofdklasse E deden de zaalvoetballers van Lake Valley het een stuk beter. In sporthal De Wetteling werd het reserveteam van Fermonia Boys met een 6-4 nederlaag naar huis gestuurd. Met zes punten uit vier duels staat de Venrayse ploeg op een keurige vierde plaats.

Zaalvoetbal

Lake Valley-Fermonia Boys 2 6-4

Voetbal

SV Venray-Wittenhorst 1-4

SSS'18-De Ster 0-4

Volharding-EVVC 2-3

Ysselsteyn-Sp. Irene 2-5

BVV'27-DEV Arcen 2-3

Heijen-Oostrum 2-0

SV United-America 4-1

SVS-SVOC'01 6-0

Merselo-Astrantia 5-1

Holthees-Leunen 3-4

RKDSO-Sporting ST 6-2

Vrouwenvoetbal

HVCH-SSS'18 3-2

SJVV-Venray 0-7

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten