Afbeelding
Foto: Rikus ten Brucke

Winst Lake Valley, verlies Venray

Sport

SV Venray heeft ook het derde competitieduel in de eerste klasse D verloren. Op sportpark de Wieën werd het 1-4 voor Wittenhorst.

Op de nederlaag viel weinig af te dingen, maar de uitslag was wel ietwat geflatteerd. Venray-doelman Sam Stiphout liet een houdbare vrije trap gaan (1-3), terwijl zijn collega aan de andere kant van het veld een wereldredding in huis had op een prachtig schot van Niek Versteegen. Bram Vievermans, de maker van de enige Venrayse treffer, was na afloop teleurgesteld en kristalhelder. "Zij (Wittenhorst, red.) hebben veel harder gewerkt. Het begint erop te lijken dat het met onze instelling te maken heeft. Ik zou niet weten waar het anders aan kan liggen." In de krant van komende donderdag een uitgebreid verslag van het duel.

In de hoofdklasse E deden de zaalvoetballers van Lake Valley het een stuk beter. In sporthal De Wetteling werd het reserveteam van Fermonia Boys met een 6-4 nederlaag naar huis gestuurd. Met zes punten uit vier duels staat de Venrayse ploeg op een keurige vierde plaats.

Zaalvoetbal

Lake Valley-Fermonia Boys 2 6-4

Voetbal

SV Venray-Wittenhorst 1-4

SSS'18-De Ster 0-4

Volharding-EVVC 2-3

Ysselsteyn-Sp. Irene 2-5

BVV'27-DEV Arcen 2-3

Heijen-Oostrum 2-0

SV United-America 4-1

SVS-SVOC'01 6-0

Merselo-Astrantia 5-1

Holthees-Leunen 3-4

RKDSO-Sporting ST 6-2

Vrouwenvoetbal

HVCH-SSS'18 3-2

SJVV-Venray 0-7

Uit de krant