Logo peelenmaasvenray.nl
Portret jetskiër Luc Hermsen in Spo(r)tlicht.
Portret jetskiër Luc Hermsen in Spo(r)tlicht. (Foto: Audica Video)

Luc Hermsen centraal in Spo(r)tlicht

  Sport

Op Peel en Maas TV is zaterdag 20 juli een nieuwe uitzending van het programma Spo(r)tlicht te zien.

Dit keer staat centraal de 20-jarige jetskiër Luc Hermsen uit Venray. Hermsen sleepte in zijn sport meerdere nationale en internationale prijzen in de wacht, en is vastbesloten om de beste van de wereld te worden. Zij aan zij met zijn neefje reist hij de hele wereld over om aan wedstrijden deel te nemen.

In het programma Spo(r)tlicht wordt een (top)sporter uit de gemeente Venray geportretteerd. Zowel de sporter zelf als mensen uit zijn directe omgeving zoals familie, trainer, teamgenoten en concurrenten komen in dit programma aan het woord.  Spo(r)tlicht geeft als het ware 'een kijkje in de keuken' van het leven van de sporter. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Van den Munckhof BV. Aanvang: 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 21 juli 18.00 uur).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten