NK korfbal in De Wetteling | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De Peelkorf B1.
De Peelkorf B1.

NK korfbal in De Wetteling

  Sport

Korfbalvereniging De Peelkorf uit Ysselsteyn is op zaterdag 30 maart organisator van de Nederlandse kampioenschappen korfbal. De titelstrijd vindt plaats in sporthal De Wetteling in Venray.

Aan het NK nemen de B- en C-jeugd deel. In beide jeugdcategorieën strijden vier ploegen om de titel. In de C-categorie komen Altior, Rosolo, Swift en De Korfrakkers uit. De kruisfinales beginnen om 10.00 uur, de finale om 12.30 uur. In de B-categorie wordt deelgenomen door De Peelkorf, Rosolo, Swift en De Korfrakkers. De B1 van de organiserende vereniging De Peelkorf opent de vierkamp om 11.15 uur tegen De Korfrakkers. De finale van de B-categorie is om 15.00 uur en de troostfinale om 13.45 uur. Om 16.00 uur is de prijsuitreiking van de B- en C-jeugd. Om 16.15 uur wordt de finale in de reserve topklasse gespeeld. Hierin strijden de tweede teams van DDW en De Korfrakkers.

Ten slotte speelt De Peelkorf A1 om 18.15 uur de kruisfinale in de hoofdklasse tegen Vios uit Ottersum. De winnaar van deze wedstrijd speelt op zaterdag 6 april de finale voor het Nederlands kampioenschap in Eindhoven.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten