Comedia Leunen maakt zich op voor  Testament van de lach.
Comedia Leunen maakt zich op voor Testament van de lach.

Comedia speelt Testament van de lach

Leunen

Toneelvereniging Comedia Leunen brengt het toneelstuk Testament van de lach.

Inhoud: Daar zit je dan iedere maand je laatste dubbeltje om te draaien om rond te komen van een klein pensioentje. Om het leven wat dragelijker te maken kan een lekker borreltje op z'n tijd een goeie oplossing zijn. Gelukkig drink je niet alleen want je buurman ziet het borreltje, en jou, wel zitten.

Dan krijg je iedere dag de thuiszorg over de vloer die je liever ziet gaan dan komen. Als klap op de vuurpijl word je van het gas afgesloten door Herman van het gas en licht. Gelukkig komt je kleindochter vaak langs om je even op te beuren en de boodschappen voor je te doen. Als het dan al niet druk genoeg is in je kleine appartementje komen je nichten Helga en Sara wel erg vaak langs….. Als je er dan op linke manier achter komt dat zij zich in je testament proberen te wurmen omdat ze denken dat je steenrijk bent is de chaos compleet. Hoe gaat dit aflopen?

De voorstellingen worden gespeeld in MFC De Baank in Leunen op de zaterdagen 6 en 13 april om 20.00 uur en op de zondagen 7 en 14 april om 19.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via e-mail comedia.leunen@gmail.com of via telefoonnummer 0612430209.

Uit de krant