Comedia Leunen maakt zich op voor  Testament van de lach.
Comedia Leunen maakt zich op voor Testament van de lach.

Comedia speelt Testament van de lach

  Leunen

Toneelvereniging Comedia Leunen brengt het toneelstuk Testament van de lach.

Inhoud: Daar zit je dan iedere maand je laatste dubbeltje om te draaien om rond te komen van een klein pensioentje. Om het leven wat dragelijker te maken kan een lekker borreltje op z'n tijd een goeie oplossing zijn. Gelukkig drink je niet alleen want je buurman ziet het borreltje, en jou, wel zitten.

Dan krijg je iedere dag de thuiszorg over de vloer die je liever ziet gaan dan komen. Als klap op de vuurpijl word je van het gas afgesloten door Herman van het gas en licht. Gelukkig komt je kleindochter vaak langs om je even op te beuren en de boodschappen voor je te doen. Als het dan al niet druk genoeg is in je kleine appartementje komen je nichten Helga en Sara wel erg vaak langs….. Als je er dan op linke manier achter komt dat zij zich in je testament proberen te wurmen omdat ze denken dat je steenrijk bent is de chaos compleet. Hoe gaat dit aflopen?

De voorstellingen worden gespeeld in MFC De Baank in Leunen op de zaterdagen 6 en 13 april om 20.00 uur en op de zondagen 7 en 14 april om 19.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via e-mail comedia.leunen@gmail.com of via telefoonnummer 0612430209.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten