SV Oostrum-aanvaller Chris Wilschut (rood shirt) probeert twee spelers van BVV'27 af te schudden. Foto: Jolijn van Goch

BVV'27 sterkste in derby met Oostrum

Sport

SV Oostrum heeft zondagmiddag op eigen veld een ruime nederlaag geleden tegen BVV'27: 0-3. Voor rust kwamen de gasten op voorsprong door een doelpunt van Jimmy Lucassen. Na de rode kaart voor BVV'er Egzon Grguri lag het spel enkele minuten stil. Dat deerde BVV niet. Jari Wijnhoven maakte na zeventig minuten spelen de 0-2. Ook Oostrum eindigde met tien man na de tweede gele kaart voor Ruud Custers. Lars Koster zorgde vijf minuten voor tijd voor de derde treffer.