BVV'27 sterkste in derby met Oostrum | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
SV Oostrum-aanvaller Chris Wilschut (rood shirt) probeert twee spelers van BVV'27 af te schudden.
SV Oostrum-aanvaller Chris Wilschut (rood shirt) probeert twee spelers van BVV'27 af te schudden. (Foto: Jolijn van Goch)

BVV'27 sterkste in derby met Oostrum

  Sport

SV Oostrum heeft zondagmiddag op eigen veld een ruime nederlaag geleden tegen BVV'27: 0-3. Voor rust kwamen de gasten op voorsprong door een doelpunt van Jimmy Lucassen. Na de rode kaart voor BVV'er Egzon Grguri lag het spel enkele minuten stil. Dat deerde BVV niet. Jari Wijnhoven maakte na zeventig minuten spelen de 0-2. Ook Oostrum eindigde met tien man na de tweede gele kaart voor Ruud Custers. Lars Koster zorgde vijf minuten voor tijd voor de derde treffer.

De overige uitslagen:
Geldrop-SV Venray 4-1
SSS'18-Vianen Vooruit 3-0
Volharding-Emplina 2-1
SV Oostrum-BVV'27 0-3
Kwiek Venlo-Sporting ST 3-2 
vv VOS-Leunen 1-0
SVOC'01-Kronenberg 2-3

Vrouwenvoetbal:
Venray-Rigtersbleek 1-0
Baardwijk-SSS'18 0-3

Merselo-Fiducia en Grashoek-SV United werden afgelast. Het duel tussen Sambeek en Holthees werd gestaakt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten