Fans Wout Poels weer naar Muur van Huy | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Wout Poels kan ook dit wielerseizoen weer rekenen op de steun van zijn  fans. (persfoto Team Sky)
Wout Poels kan ook dit wielerseizoen weer rekenen op de steun van zijn fans. (persfoto Team Sky)

Fans Wout Poels weer naar Muur van Huy

  Sport

De fanclub van Sky-wielrenner Wout Poels organiseert opnieuw een busreis naar de Waalse Pijl in België.

Om precies te zijn naar de etappe die op woensdag 24 april eindigt op de Muur van Huy. Het bijzondere van deze finishplaats is dat zowel de dames als heren enkele keren passeren voordat de echte finale begint. Wout Poels wil zich tijdens de Waals Pijl graag van voren laten zien. De bus vertrek die dag om 8.30 uur op het dorpsplein voor de kerk in Blitterswijck. De finale wordt verwacht rond 16.00 uur. De terugreis is gepland rond 17.30 uur.

Fans kunnen zich voor dit wieleruitje opgeven via de website www.woutpoels.nl (kijk onder fanclub) en tegen betaling van  12.50 euro.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten