Foto: Jolijn van Goch

Leunen en VOS een punt in mindering

  Sport

Leunen en VOS hebben van voetbalbond KNVB een schikkingsvoorstel gekregen voor de ongeregeldheden tijdens het duel op zondag 28 oktober.

Beide vijfdeklassers krijgen een punt in mindering. Leunen krijgt daarnaast een boete van 200 euro, VOS moet 50 euro betalen. Het duel tussen Leunen en VOS werd eind oktober vlak voor rust gestaakt. De vlam sloeg in de pan toen een speler van VOS de bal het publiek inschoot terwijl de bal de zijlijn al was gepasseerd. Een supporter van Leunen reageerde op die actie en ging de confrontatie met de voetballer aan. Toen dat gebeurde, gingen meer mensen zich ermee bemoeien en ontstond er een opstootje.

Nadat alles weer was gesust, besloot de scheidsrechter het duel te staken. Zowel Leunen als VOS wilde het duel gewoon weer hervatten, maar dat zag de arbiter niet zitten. Het restant van het gestaakte duel wordt gespeeld op zondag 23 december op sportpark 't Klaverblad in Leunen. Aanvang 14.30 uur. Archieffoto Peel en Maas: Jolijn van Goch.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten