Jumpers'76 in eigen huis onderuit

Sport Fotoalbums

De basketballers van Jumpers'76 zijn de nieuwe competitie in de tweede klasse A gestart met een nederlaag. In sporthal De Wetteling won Jumping Giants zaterdag met 58-85.

In een fysieke wedstrijd, waarbij de scheidsrechters vaker vergaten dat ze zelf ook onderdeel van het spel zijn, kwamen de Venrayse basketballers nooit in hun spel. Bij rust keek de thuisploeg al tegen een achterstand aan van dertien punten: 33-46. In de tweede helft kwam Jumpers'76 goed terug en wist de achterstand te verkleinen tot zeven punten. De gasten uit Nederweert maakten vervolgens goed gebruik van de lengte in hun ploeg. De thuisploeg had hier geen antwoord op en stond uiteindelijk met lege handen. Topscorers aan Venrayse zijde waren Wouter Oosterbeek (18 punten), Dirk Laurense (12) en Maarten Wijnen (foto, 10). Foto's Henk Lammen.