Voetbalsters SSS'18 in mineur | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Voetbalsters SSS'18 in mineur

  Sport

De voetbalsters van SSS'18, strijdend tegen degradatie in de eerste klasse D, gingen nipt onderuit in het thuisduel met OVV'76. 

De wedstrijd in Overloon eindigde in een pijnlijke 0-1  nederlaag voor de hekkensluiter, die daardoor in steeds zwaarder weer komt te verkeren. SSS'18 was zeker niet minder dan de gasten uit Oosteind, maar zag die in blessuretijd van de eerste helft uit een corner tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong komen.  Ondanks protesten van de geel-zwarte formatie, aan de goal zou een duwfout vooraf zijn gegaan, keurde de scheidsrechter het doelpunt goed. In de tweede helft zette SSS'18 de tegenstander de duimschroeven aan, maar wist de thuisploeg niet een van de vele kansen te verzilveren. Ook paal en lat stonden een verdiend gelijkspel  in de weg.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten