Vijfde nederlaag SSS'18 | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Vijfde nederlaag SSS'18

  Sport

Na vijf duels wachten de voetbalsters van SSS'18 nog steeds op de eerste zege in de eerste klasse. Zondag ging de Overloonse ploeg op eigen veld met 1-4 onderuit tegen Nooitgedacht.

SSS'18 opende in de 22e minuut de score door een treffer van Rian Eickmans. In de blessuretijd kwamen de gasten nog voor rust op gelijke hoogte: 1-1. Na de thee kwam Nooitgedacht al binnen enkele minuten op voorsprong. Halverwege de tweede helft beslisten de gasten met twee treffers in vijf minuten het duel definitief.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten