Logo peelenmaasvenray.nl
Ruud Vermeer wordt de nieuwe trainer van SSS'18. Foto: Website SSS'18.
Ruud Vermeer wordt de nieuwe trainer van SSS'18. Foto: Website SSS'18.

Ruud Vermeer trainer SSS'18

  Sport

SSS'18 heeft voor komend seizoen Ruud Vermeer aangetrokken als hoofdtrainer. De trainer uit Venray volgt plaatsgenoot Ales Jurcik op die na vier seizoenen vertrekt bij de voetbalclub in Overloon.

Ruud Vermeer komt over van Boekel Sport en stond bovenaan het lijstje met kandidaten. In het dagelijks leven is de 47-jarige voetbaltrainer werkzaam als docent lichamelijke opvoeding bij het Raayland College.  SSS'18 is momenteel hekkensluiter in de eerste klasse D.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten