Voetbalsters SSS'18 blijven puntloos | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Voetbalsters SSS'18 blijven puntloos

  Sport

De voetbalsters van SSS'18 wachten in de eerste klasse D nog steeds op hun eerste punt. Zondag werd op het eigen sportpark De Raay in Overloon met ruime cijfers verloren van Trekvogels: 0-5.

De thuisploeg stond bij de rust door persoonlijke fouten al met 0-2 achter. "We zijn vandaag gewoon compleet afgeslacht", zegt trainer Christos Kousounis. "Wat wij nodig hebben is een zege om het zelfvertrouwen op te krikken.  Verdedigend laten we steken vallen, maar tot nu toe hebben we ook pas twee keer gescoord in vier duels. Dat moet beter."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten