Logo peelenmaasvenray.nl

Thuisnederlagen hockeyers en hockeysters Venray

  Sport

De hockeysters van Venray waren zondag in de reserve vierde klasse een maatje te klein voor koploper Bakel 2.

De thuisploeg verloor onder stormachtige omstandigheden, na een 0-0 ruststand, met 0-3. Bakel was vooral beter in het benutten van de kansen dan Venray, dat zijn kansen vergat te grijpen en de eerste tegentreffer uit een strafbal moest incasseren.

De hockeyers van derdeklasser Venray verloren zondagmiddag in eigen huis van Meerssen: 1-3. De thuisploeg keek halverwege het duel al tegen een 0-2 achterstand aan. In de tweede helft maakte Sebastiaan Michiels de eretreffer voor Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten