Eerste zege hockeysters Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Eerste zege hockeysters Venray

  Sport

In de reserve vierde klasse behaalden de hockeysters van Venray op sportpark De Wieën een eenvoudige zege op Blerick 3: 3-0.

Danjelle Creemers bracht de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong. Na de thee verdubbelde Wendy Heijting de score. In de slotminuut scoorde Annemarie Voorn de derde treffer van de dag en gooide daarmee het duel definitief in het slot. Na de puntendeling op de openingsdag van de competitie tegen Deurne (1-1) de eerste zege voor het vernieuwde Venrayse team.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten