Fraaie zege volleyballers | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Fraaie zege volleyballers

  Sport

In de promotieklasse C behaalden de volleyballers van ActiveRooy zaterdag een verrassende zege tegen de nummer twee op de ranglijst, VVC Vught: 3-1.

In sporthal de Wetteling speelde de Venrayse ploeg fris van de lever en won met sterk spel de eerste drie sets: 25-20, 25-22 en 25-23. In de wetenschap dat de buit binnen was, verslapte in de vierde set de concentratie bij ActiveRooy. De gasten uit Vught profiteerden optimaal en pakten met 13-25 de setwinst. De Venrayse volleyballers kunnen weer vier punten aan hun conto toevoegen. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten