Voetbalsters SSS'18 geven zege weg | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Voetbalsters SSS'18 geven zege weg

  Sport

De voetbalsters van SSS'18, tegen degradatie vechtend in de eerste klasse D, speelden zondagmiddag op sportpark De Raay in Overloon gelijk tegen BDC: 1-1.

De gasten uit Roosendaal maakten pas zeven minuten voor tijd de gelijkmaker. SSS'18 speelde een prima partij, kwam in de 17e minuut van de eerste helft verdiend voor door een doelpunt van Isabel Hengst en kreeg zowel in de eerste als de tweede helft meerdere kansen om de beslissende 2-0 te scoren, maar zag BDC in de slotfase toch nog onverdiend langszij komen. Volgende week speelt SSS'18 op eigen veld het belangrijke degradatieduel met Baronie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten