Royale bekernederlaag voetbalsters Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Royale bekernederlaag voetbalsters Venray

  Sport

Op sportpark De Wieën in Venray gingen de voetbalsters van Venray zaterdagavond hard onderuit in het bekerduel met SSS Klaas Waal: 0-7.

Een door blessures ernstig gehavende thuisploeg keek bij de rust al tegen een 0-3 achterstand aan tegen de fysiek sterke gasten uit Klaas Waal. De nummer drie van de zaterdag hoofdklasse was in de tussenronde om de KNVB-beker op alle vlakken een maatje te groot voor de Venrayse zondaghoofdklasser. SSS'18 uit Overloon deed het nog slechter door uit tegen Ter Leede 2 met maar liefst 9-0 te verliezen. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten